möten

Årsmötet 2017

Den nygamla styrelsen, stående fr. v. Inga-Lill Olsson, Sune Karlsson, Astrid Dahl, gruppledare, Sture Ekmark, sittande fr. v. Jeanette Bergqvist, Ulla Diedrichsen, Eva Renberg, saknas på bilden gör Madelene Lindqvist

Vänsterpartiet i Ljusnarsberg samlades på Stora Gården för årsmöte fredagen 27/1 2017. Vi gästades av flera medlemmar från Vänstern i Lindesberg.

Mötet öppnades av ordförande Eva Renberg som hälsade alla välkomna, för att sedan påbjuda en tyst minut för att hedra offren för förintelsen på den internationella minnesdagen.

Ordförandeklubban lämnades över till gästande Ulf Axelsson, Lindesberg, som valdes till mötets ordförande. 
Ulla Diedrichsen redogjorde för verksamhetsåret 2016 som för vår del innebar både glädje och sorg.
Vi förlorade en kär vän och förebild när vår före detta riksdagsledamot Karl-Erik Persson avled 29 januari två månader innan sin 75-årsdag. 
Vår partiordförande Jonas Sjöstedt besökte Kopparberg 16 februari och fyllde hela Tingshuset med besökare. Ett mycket uppmärksammat och uppskattat besök.

Jonas Karlsson underhöll Foto Ulla Diedrichsen

Panamaskandalen exploderade i hela världen och vi beslutade att byta bank då vi inte på några villkor vill vara del av sådana skumraskaffärer.
Vår kassör, Sune Karlsson, var en av två som utsågs till ”Årets Ljusnarsbergare”, för sina 22 års insatser på närradion ”Radio Ljus”.

Ordförandena Ulla Diedrichsen och Eva Renberg fick, tillsammans med övriga styrelsen, förnyat förtroende.
Vår eminenta gruppledare, Astrid Dahl, uppmärksammades med blommor och gratifikation för det enorma arbete hon lägger ner för partiet och för våra väljare.

Efter avslutat möte avnjöts mat och dryck och vi blev också underhållna av Jonas Karlsson från Lindesberg som spelade gitarr och sjöng för oss.

 

Mötet hölls i de vackra lokalerna på Stora Gården Foto Sture Ekmark
Ordförandena Eva Renberg och Ulla Diedrichsen kramar om gruppledare Astrid Dahl Foto Sture Ekmark
Kopiera länk