Vi som älskar internet!

Ett storebrorssamhälle håller på att ta form där upphovsrättsorganisationer givits mandat att agera såväl polis som åklagare och utpressare och där staten lyssnar på och läser varenda rad som skrivs. Helt legalt. Vänsterpartiet slåss med näbbar och klor mot denna utveckling.

Vi vill behålla ett internet som skapas av människor för människor. Ett nät utan censur och övervakning. Vi vill säkerställa rättssäkerheten för internetanvändare och motarbetar en struktur som hotar yttrandefriheten. Därför fortsätter vi att arbeta mot sådant som FRA-lagen, Ipred och EU:s telekom-paket.

Vi vill se till att den vanliga fildelningen blir tillåten samtidigt som upphovsrättsinnehavaren ersätts.

Vi som älskar internet röstar på Vänsterpartiet den 7 juni!

www.vansterpartiet.se/euval2009

Ladda ner denna text som flyer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *